Str. Gloriei, Nr. 11, Focșani, Vrancea, Tel. 0237 235 897


Ofertă educațională

Admitere 2023 !

Misiunea școlii

   “Să fim utili comunității prin cei pe care-i formăm.”

Misiunea noastră este să oferim un învăţământ sanitar de calitate în judeţul Vrancea. Am adus experienţa acumulată în 20 ani de învătămant şi am atras alături de noi unii dintre cei mai buni specialişti pentru a forma asistenţii medicali ca adevăraţi profesionişti.

Credem cu tărie că putem încredinţa oricând absolvenţilor Școlii Postliceale “Ana Aslan” îngrijirea părinţilor sau a copiilor noştri!
În 1999 a luat ființă Fundația Culturală “DACIA”, organizaţie non-guvernamentală cu scopul de a promova strategii pedagogice moderne şi de a asigura tinerilor, indiferent de situaţia materială, acces la un sistem educaţional formativ.
Primul pas a fost implicarea în activităţi de voluntariat  urmate de organizarea de cursuri de formare profesională: Îngrijitoare bătrâni la domiciliu, Tehnician maseur, Lucrător social, Formator, Inspector resurse umane, Contabil, Operator calculatoare şi reţele, Cosmetician, Comunicare în limba engleză şi germană. Am scolarizat peste 2000 de cursanţi care îşi desfăşoară activitatea atât în ţară cât şi în străinătate.
Am finalizat cu succes proiecte de voluntariat precum 80 de ani de tinereţe, Dăruieste un zâmbet, Dăruieşte o jucărie magică. De asemenea am organizat evenimente de interes pentru comunitatea vrânceană: Caravana 07Alaptare, Întâlnire cu fondatorul Fitoterapiei Moderne în România Acad. Prof. Dr. Ovidiu Bojor.
Având o exprienţă de 20 ani în învăţământ, în anul 2014, am decis cooptarea celor mai buni specialişti din domeniul medical şi înfiinţarea Şcolii Postliceale “ANA ASLAN”.
Instituţia este acreditată de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul Ministrului Educaţiei Naţionale nr. 3174 din 14.02.2019 pentru specializările: Asistent medical generalist şi Asistent medical farmacist.   

Despre noi

Școala ANA ASLAN îți dă o șansă unică: de a reuși prin tine însuți”